Böcker

Nu finns min nya nya bok ”Tro” som pocket och som ljudbok! Första delen i en planerad serie. Lyssna på Storytel, Nextory eller Bookbeat. Köp på Ica Maxi, Ica Kvantum, Coop Forum i Skövde. Eller beställ här:

[maxbutton id=”4″] [maxbutton id=”2″]

Tro_stor

Trettonåriga Linnea Jansson drunknar i brunnen utanför sina föräldrars hus. Om det är självförvållat eller en olyckshändelse vet ingen, men det ryktas att flickan inte fått frid utan fortsätter gå kvar här i livet. Det är bara spekulationer förstås, för den enda som verkligen kan se och höra henne är lilla Rakel, fem år.

Rakel bor hos sin mamma som inte kan förlika sig med att livet bara erbjuder henne en röd liten stuga på landet och inte ett lyxliv i Hollywood.

Hennes pappa arbetar heltid på Rockwool i Skövde och är sällan hemma. Då mamman överger familjen anser barnavårdsnämnden att Rakel måste omhändertas. Hon placeras på barnhem och därefter hos en fosterförälder.

Trots att Rakel har en svår uppväxt slutar hon aldrig att tro på sig själv. Så med den inre styrkan och i sällskap med Linnea Jansson från brunnen, sätter hon slutgiltigt ner foten och visar när en självständig kvinnas gräns är nådd.